Nieuws

Tijdelijk andere locatie dinsdag

Hallo alle judoka’s en ouders van de judoka’s,

De gymzaal van de Frankendaelschool krijgt de komende 2 weken een nieuwe vloer.
Dit betekent dat we de komende 2 weken (1 & 8 september) niet op deze locatie kunnen judoën.

Wij kunnen deze twee weken uitwijken naar de Nelson Mandelaschool, Liang’s Nekstraat 44. De lessen beginnen gewone tijd om half 6 tot half 7.


Regels omtrent Corona (22 aug 2020)

Basisregel geldt: Bij klachten blijf je thuis en kom je niet naar judo. Dit geldt ook bij milde klachten. Merken wij dit op zullen we je van de les naar huis moeten sturen.

Aanvullende regels:

  • Kom in je judopak naar de les. Schoenen, sokken en eventueel jas kunnen langs de mat worden geplaatst. Kleedruimtes zijn niet in gebruik.
  • Ouders zijn niet toegestaan in de schoolgebouwen. Dit betekent de judoka brengen en halen tot de deur.
  • Normaal gesproken mogen ouders een keer kijken als hun zoon/dochter een proefles komt volgen. Dat mogen we vanwege de geen ouders in het schoolgebouw regel helaas niet toestaan. Uiteraard staan we je graag voor de les, of na de les buiten te woord.
  • Zorg dat je niet te lang van te voren aanwezig bent, de deur gaat pas 5 a 10 minuten voor de les open.

Judo regels m.b.t. Veiligheid/hygiëne:

• Handen en voeten zijn schoon én je nagels zijn geknipt!
• Geen sieraden (oorbellen kan je thuis afplakken), denk ook aan de armbandjes die geknoopt worden!
• (half) Lang haar zit in een staart (bij voorkeur in een vlecht). Tip: zorg dat je standaard een elastiek in je judotas hebt.
• Je judopak is altijd schoon.
• Heren/jongens dragen bij voorkeur geen T-shirt onder het pak en dames/meisjes dragen een T-shirt
• Buiten de judomat loop je niet op blote voeten, maar op slippers of sokken.
• Je bent altijd op tijd; dat houdt in dat je vóór aanvang van de les al omgekleed in je judopak klaarstaat in de ruimte die de judoleraar aangeeft (bv: op de gang, kleedkamer, langs de mat)
• Geen eten en drinken op de tatami (judomat) of in de zaal!
• Afmelden kan via info@dojodejong.nl


Start judoseizoen ’20/’21

Hallo alle judoka’s en ouders van de judoka’s,

Na een rumoerige periode mogen we eindelijk weer echt de judomat op. Daar hebben we natuurlijk weer erg veel zin in maar zal toch ook wel anders dan normaal zijn. Daarover lees je in het blok hieronder alle details.

We starten de lessen weer in week 35, dat is op dinsdag 25 en woensdag 26 augustus. Dat is een week later dan dat de scholen starten om hen de kans te geven ook hun nieuwe ritme weer op te pakken.

Van de schoollokaties moeten we dan ook nog officieel te horen krijgen wat er gaat veranderen en welke maatregels en  eisen zij stellen. maar wij hebben in ieder geval al een aantal maatregels waar wij ons aan zullen houden.

We hopen je over twee weken weer op de judomat te zien. Twijfel je nog over je lestijden of andere zaken, laat het me dan weten!


Op naar 2018!


Mooie resultaten Shi Hougaku toernooi

Afgelopen weekend was het eerste toernooi van dit seizoen. Daichi en Diago hebben mooie resultaten laten zien: Daichi is eerste geworden en Diago tweede! Heel erg goed gedaan! Komen jullie jullie beker in de les laten zien?

shi-hougaku-20161009-1 shi-hougaku-20161009-3


Nieuwe ontwikkelingen!

Vanaf 1 september 2016 gaan de judolessen van Don Bosco onder de naam van Dojo De Jong verder! Dit houdt in dat er op een andere locatie en op andere tijden gejudood gaat worden. Het adres van de nieuwe locatie is de Nelson Mandela school. Dit is een totaal verbouwde school met een prachtig ruime en mooie gymzaal waar wij gebruik van mogen maken. Ook zijn de tijden veranderd. We starten nu aan het eind van de middag:

groep 1: 16:30 – 17:30 (was 17:45)
groep 2: 17:30 – 18:30 (was 18:45)

Wij zijn erg blij met deze ontwikkelingen en hopen jullie daar weer te zien!